ЗА КОМПАНИЯТА

Компанията Genetic-test е създадена през 2011 година. През септември 2012 г. на Международния иновационен форум „Интерра 2012” е представена достъпна франчайз Genetic-test на широката аудитория, а през май 2013 г. компанията бе наградена със златен медал на Всеруския изложбен център в категорията "Най-добър иновационен проект".

Към настоящия момент компанията активно развива партньорска мрежа, която включва над 1500 представители в различни градове на Русия, Украйна, Казахстан и други държави от ОНД. С всеки изминал ден броят на партньорите, получили печалба и допълнителен доход, нараства.

Като се вземе предвид ниската цена за започване на бизнеса и добре организирания модел за работа, с появата на партньорско предложение на Genetic-test всеки желаещ би могъл да се занимава с бизнес по определяне на генетично обусловени способности на човека и да получава допълнителен доход.

Genetic-test е собствен успешен бизнес и допълнителен доход, достъпен за всеки. Компанията Genetic-test е свършила огромна работа в събирането, анализирането, верифицирането и систематизирането на отделни изследвания и разработки в областта на дерматоглификата (раздел за генетика и антропология).

Получените алгоритми за анализ са сведени в единния софтуерно-хардуерен комплекс Genetic-test. Въпреки сложните вътрешни алгоритми на програмата, потребителският интерфейс е прост и интуитивно ясен. Всичко това позволява на обикновения човек да проведе сложното тестване без специални знания и да печели пари от това, получавайки допълнителен доход. Размерът на допълнителния доход зависи от вас.

Genetic-test team

 
НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

На форума „Дни на малък и среден бизнес в Русия – 2013", проведен във Всеруския изложбен център в гр. Москва, по резултатите на конкурса „Най-добър иновативен проект" компанията Genetic-test е призната за победител.

Освен това, проектът е награден с най-висшата награда – златен медал „Лауреат на Всеруския изложбен център". Конкурсната комисия, състояща се от авторитетни учени, представители на големия бизнес и структури на подкрепа, като Търговско-промишлената палата на Руската федерация, отбележи проекта като притежаващ най-добрите научно-технически икономически и финансови показатели.

Genetic-test awards

 
БРАНД GENETIC-TEST

Брандът Genetic-test и фирменият стил на компанията са разработени от шведски дизайнери. За талисман на компанията бе избрана африканската зебра на име Адам. Защо зебра? Също както и първия човек на Земята, зебрите са се появили в Африка. Шарките върху тялото на зебрата представляват черно-бели ивици и рисунъци, подобни на пръстовите отпечатъци на човека. Също както и отпечатъците, рисунъкът върху тялото на зебрата е уникален и неповторим. Яркият и цветен фирмен стил спомага за привличане на вниманието на клиентите и отлично обособява нова и интересна услуга.

Genetic-test logo

 
СОФТУЕРНО-ХАРДУЕРЕН КОМПЛЕКС

Софтуерно-хардуерният комплекс представлява системата, състояща се от скенер за пръстови отпечатъци, свързан чрез USB кабел с персоналния компютър, на който е инсталирана клиентска програма с достъп до отдалечения сървър, където се извършва анализ на данните.

Компанията Genetic-test притежава удостоверение за държавна регистрация на програмата за ЕИМ №2014613046 „Genetic-test: Програма за определяне на способностите на човека по дерматоглифските маркери пръстовите отпечатъци”. Дата на държавната регистрация в Регистъра на програмите за ЕИМ: 17 март 2014 година.

Софтуерно-хардуерният комплекс премина лабораторните изпитвания на базата на Новосибирския държавен технически университет и получи сертификат за съответствие РСТ (№ РОСС RU.AЯ79.Н17965 №1414899) от Новосибирски център за сертификация и мониторинг на качеството, тел.: (383) 204-43-10, факс (383) 204-43-11, електронна поща: info@ncsm-sib.ru).

Също има и патент за изобретение №2469646 ‘’Начин на определяне на психологическите особености на личността по генетичния маркер дерматоглифика на показалеца’’. Патентът е регистриран в Държавния регистър на изобретенията на Руската федерация на 20 декември 2012 г.

    
 
Развитие

Компанията постоянно провежда изследвания в областта на дерматоглификата и работи над усъвършенстване на софтуера. Информативността на отчета постоянно се попълва с нови страници, съдържащи графики и интересна информация. Всички пожелания на потребителите на софтуера се отчитат и обработват оперативно. Каним за сътрудничество учрежденията и учените, провеждащи изследвания в областта на дерматоглифика.

 
Академгородок

Нашата компания се намира в Академгородок, един от най-важните научни и образователни центрове на Русия. На територията му са разположени десетки научноизследователски институти, Президиум на Сибирското отделение на Руската академия на науките (СО на РАН), Новосибирски държавен университет и голям брой иновативни компании.

Academ Park

Присъединете се към един успешен бизнес! Открийте Genetic-test във Вашия град